Vinuri Anwilka | Regiunea Stellenbosch - Africa De Sud

Vin Anwilka


Anwilka

Anwilka

Anwilka Vineyard a început ca un proiect joint-venture între Bruno Prats, fost proprietar al Chateau Cos d’Estournel, Hubert de Bouard de Laforest, coproprietar al domeniului. Chateau Angelus și sud-africanul Lowell Jooste, proprietar al cramei Klein Constantia. Domeniul Anwilka Vineyard, aflat la 7 km de ocean, în cea mai bună regiune din Stelltenbosch, Helderberg, a fost achiziționat la sfârșitul anilor ’90, imediat după achiziție demarându-se un amplu program de replantări pe 40 de hectare, vizate fiind soiurile Cabernet Sauvignon, Shiraz și Merlot. Stellenbosch este recunoscut ca fiind o zonă ideală pentru vinurile roșii, influența maritimă asigurând o calitate foarte bună a strugurilor.

În mai 2015, Anwilka Vineyards a fuzionat cu Klein Constantia după ce a fost achiziționată de Zdenek Bakala și Charles Harman. De Bouard și Prats au rămas în noua companie ca acționari minoritari, iar Jooste a devenit membru al echipei de conducere, fără funcție executivă. Filosofia proprietarilor este aceea de a nu face niciun fel de rabat de la calitate, acest lucru reflectându-se în investițiile făcute în modernizarea facilităților de vinificare. Vinurile produse aici poartă amprenta și influența bordeleză, impuse de primii proprietari Anwilka.

http://www.kleinconstantia.com/our-farm/anwilka/

Anwilka - 2013

Roșu, Sec (Syrah 87%, Cabernet Sauvignon 13%)

195,00 RON

Petit Frere - 2014

Roșu, Sec (Syrah 65%, Cabernet Sauvignon 34%, Petit Verdot 1%)

80,00 RON

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Anwilka