Vinuri Warwick Estate | Regiunea Stellenbosch - Africa de Sud

Vin Warwick Estate


Warwick Estate

Warwick este afacerea deținută și condusă de familia Ratcliffe, directorul Michael Ratcliffe fiind cea de a III-a generație a acestora. Din 1771 până în 1902, Warwick a fost cunoscut sub numele de proprietatea "De Goede Sukses”. După războiul Anglo-Boer care s-a încheiat în 1902, colonelul William Alexander Gordon, ofițer comandant al regimentului Warwickshire, cumpără ferma istorică și o redenumește "Warwick", ca un tribut adus regimentului său.

Stan Ratcliffe cumpără domeniul pe 1 aprilie 1964 și, împreună cu soția sa Norma, înteleg potențialul extraordinar al zonei, în special pentru plantarea Cabernet Sauvignonului. În 1984, a fost lansat primul Cabernet Sauvignon al cramei, numit La Femme Blue, iar în 1986 s-a lansat Warwick Trilogy (Trilogia Warwick), un vin în stil bordelez, care foarte repede a devenit un vin reprezentativ pentru industria vinului din Africa de Sud.

http://www.warwickwine.com/

Warwick Pinotage - 2014

Roșu, Sec (Pinotage)

90,00 RON 100,00 RON

Touch Cabernet Sauvignon - 2014

Roșu, Sec (Cabernet Sauvignon)

715,00 RON

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Warwick Estate